Posláním pečovatelské služby
je poskytovat individuální podporu a péči seniorům, lidem s chronickým onemocněním nebo zdravotním postižením starším 18 let, jejichž situace vyžaduje pomoc jiné osoby. Služby směřují ke zlepšení schopností a dovedností klienta nebo udržení dosavadního způsobu života v jeho domácnosti a jsou poskytovány v oblasti hygieny, chodu domácnosti a zajištění stravy
Cílem služby je zajištění takové míry podpory a péče, která klientovi s ohledem na jeho možnosti usnadní zvládat život v domácnosti a umožní zachovat kontakt s okolím dle jeho zvyklostí.
Adresa (sídlo):               ul. 6. května 1071, 768 61 Bystřice pod Hostýnem (kancelář vedoucí
                                         Charitní pečovatelské služby a zázemí pečovatelek se nachází naproti
                                         zdravotnímu středisku za oční optikou).
mapa   mapa
Telefon:                          573 378 296
Vedoucí střediska:      Iva Prejzková, DiS., tel. 775 635 014
                                        4onh6b9bgdBFRYUSXrFD877__akmYZhaa8kmb