půjčovna kompenzačních pomůcek úřední hodiny: středa 13:00 - 15:30

sociální automobil

auto pod stromečkem

Předání sociálního automobilu Oblastní charitě Bystřice pod Hostýnem

Ve čtvrtek 20.prosince 2018 předal zástupce společnosti KOMPAKT spol. s r.o. automobil Dacia Dokker Oblastní charitě Bystřice pod Hostýnem. Tématicky pod vánočním stromečkem i s padajícím sněhem, který ještě umocnil atmosféru přicházejících Vánoc, dostala naše organizace dárek. Díky němu budou každý pracovní den dopraveny obědy a poskytnuta pomoc terénní pečovatelské služby potřebným lidem v celém regionu Bystřice pod Hostýnem.

Toto nové vozidlo pro naši organizaci je dalším z mnoha projektu Českomoravské reklamní agentury - KOMPAKT spol. s r.o.. Za spoluúčasti firem a společností regionu, doplňují vozový park v ústavech a zařízeních, která svou činnost zaměřuje na výchovu, vzdělání, rehabilitaci a integraci zdravotně, mentálně či jinak handikepovaných lidí.

Děkujeme společnosti KOMPAKT i všem ostatním dárcům, kteří se na zakoupení sociálního vozidla podíleli. Můžeme splňovat cíl naší služby - zajistit podporu a péči klientovi v jeho domácím prostředí.

Imagespolečné fotodrobnosti jako poděkování

více foto: https://www.bystriceph.charita.cz/fotogalerie/predani-socialniho-automobilu/

napsali o nás: http://www.bystriceph.cz/bystricka-charita-ziskala-socialni-automobil/d-7452

o společnosti KOMPAKT s r.o.: http://www.kompakt-cr.cz/socialni-automobil/

seznam dárců:

Angello Pizza                                                                                                                                                                             BeMi, spol. s r.o
ELSPET s.r.o.
HAPER s.r.o
Install, spol. s r.o.
KOVÁRNA - BYSTŘICE s.r.o.
Lenka Kyšáková
Lesy pod Javorníkem s.r.o.
Martin Ondroušek
NET PLASY, spol. s r.o.
Obec Brusné
Obec Chvalčov
Obec Komárno                                                                                                                                                                              Obec Loukov
Obec Podhradní Lhota
Obec Rajnochovice
Obec Rusava
Obec Slavkov pod Hostýnem
Pálenice Zbožínek s.r.o.
PEMICO s.r.o.
RAAB Computer s.r.o.
RENMAXI GASTRO s.r.o.
ŘEMPO VEGA s.r.o.
SALIX MORAVA a.s.
SANITRÁK L+M s.r.o.
Správa a údržba silnic Kroměřížska, s.r.o.
Syrmex spol. s r.o.
Zdeněk Sedlář
ZEPO Loukov, a.s.

výsledky 2019

Náš výtěžek

Rozpečetěno pokladniček

Zobrazit podrobné výsledky z celé ČR

K zajištění priorit sociálních služeb na území Zlínského kraje pro rok 2018 nám poskytl částku 945 000 Kč.