koncert

30. ledna dopoledne vystoupily v Denním stacionáři pro seniory Chvalčov děti ze ZUŠ Bystřice pod Hostýnem.IMG_8084

Program koncertu se skládal z lidových písní i děl klasických autorů Ludwiga van Beethovena nebo Bedřicha Smetany. Celkem 18 skladeb zahrálo 13 dětí a 4 paní učitelky na akordeony, zobcovou flétnu, klavír a jako souborovou hru. Sebelepší popis této akce nemůže vystihnout atmosféru, nadšení účinkujících i posluchačů při hraní, ani náladu, které panovaly nejenom celé dopoledne. Tato návštěva dětí u nás nebyla poprvé. Já se vždy při děkování opakuju - říkám, že nemám dostatečnou slovní zásobu, která by se jim vyrovnala.

IMG_8054IMG_8067IMG_8068     foto: http://www.bystriceph.charita.cz/fotogalerie/koncert-zaku-zus/

Děkuji paní učitelce Jarmile Koščakové, MgA Magdě Čáslavové, Markétě Janečkové, Zuzaně Outratové a všem dětem za jejich volný čas.

Vladimíra Procházková

výsledky 2018

TKS 2018 dle obcí-1

Náš výtěžek