.

výběrové řízení -1*

pozvánka

Tuto dobročinnou akci pořádá Charita Česká republika

každoročně od roku 2000 v měsíci lednu.

TKS_obrazek_plakatek

AKTIVITY v říjnu

lampionyDobrý den, chtěla bych Vás informovat o říjnovém programu klubu Aktivity.

Aktivity pro veřejnost - Netradiční hudební nástroje

V úterý 21. února jsme se sešli, jako každý týden, v dopolední kavárničce. Tentokrát nás v programu AKTIVIT navštívila paní Marie Pospíšilová se svojí sbírkou bubínků, orientálních a netradičních nástrojů.

AKTIVITY pro veřejnost - " Dobrý den"

Dobrý den, jmenuji se Vladimíra Procházková a už 7 roků pracuji u oblastní Charity v Bystřici pod Hostýnem. Při mém povolání se mi v hlavě honí hodně myšlenek i různorodých pocitů.

Šibřinky ve stacionáři

Tříkráloví koledníci to nevzdali...

Sníh, silný mráz, nepříjemný vítr – hlavní atributy letošní zimy. A to se blíží Tříkrálová sbírka. Do zmrzlých ulic má vyjít něco kolem 200 lidí. Kolik z nich to asi vzdá, kolik v -15 °C jen tak dobrovolně půjde ven z vyhřátého příbytku?

Sociální služby poskytujeme také díky finanční podpoře Zlínského kraje.          Z programu Zajištění dostupnosti sociálních služeb na území Zlínského kraje pro rok 2017 nám poskytl částku

Z programu Priority sociálních služeb na území Zlínského kraje pro rok 2017 nám poskytl částku 732 700 Kč. Děkujeme.