Alternativní hudební nástroje

Piknik :-)

„AKTIVITY" pro veřejnost ve stacionáři

„Aktivity“ jsou určeny lidem, kteří nechtějí jen tak sedět doma, ale mají zájem scházet se s vrstevníky, mají zájem si zasportovat s úsměvem úměrně věku a zdravotnímu stavu, mají zájem jezdit na výlety, trávit dopoledne při rukodělných činnostech, besedách, přednáškách, prostě pro ty, kdo chtějí žít aktivně!

Program „AKTIVITY“ bude oznámen na měsíc dopředu, aby si každý mohl vybrat aktivitu, o kterou má zájem.

Každé setkání je nezávazné. „AKTIVITY“ můžete finančně podpořit dobrovolným příspěvkem při návštěvě.

„AKTIVITY“ budou probíhat každé úterý od 9. 00 hod. do 11.00 hod. v Denním stacionáři pro seniory ve Chvalčově.

Jak se k nám dostanete?

Ø  Autobusem

v 8. 35 hod.  od zastávky u Alberta – vystoupíte na zastávce Chvalčov Pomník

zpět 11. 48 hod od zastávky Chvalčov Pomník

Ø  Pěšky nebo na kole (areál ZŠ Chvalčov)

duben pro info-1květen pro info-1červen_pro_info-1

Žáci ZUŠ Bystřice pod Hostýnem ve stacionáři

Činnost DSS Chvalčov a klubu Aktivity v květnu

V úterý 23. května proběhlo v našem stacionáři vystoupení žáků ZUŠ z Bystřice pod Hostýnem pod vedením MgA  Magdy Čáslavové a p.Zuzany Outratové. Celkem 16 dětí nám s upřímnou radostí předvedlo výsledky své pilné práce v letošním školním roce.

Přijďte prožít příjemné odpoledne

Zveme všechny milovníky dobré pohody : „Přijďte prožít příjemné dopoledne“

Duben ve stacionáři

Dobrý den, po měsíci si vám dovolím popsat činnost klubu Aktivity.

Březen ve stacionáři

Dobrý den, dovoluji si vás seznámit s výsledkem našich činností březnového programu klubu Aktivity.

Aktivity pro veřejnost - Netradiční hudební nástroje

V úterý 21. února jsme se sešli, jako každý týden, v dopolední kavárničce. Tentokrát nás v programu AKTIVIT navštívila paní Marie Pospíšilová se svojí sbírkou bubínků, orientálních a netradičních nástrojů.

AKTIVITY pro veřejnost - " Dobrý den"

Dobrý den, jmenuji se Vladimíra Procházková a už 7 roků pracuji u oblastní Charity v Bystřici pod Hostýnem. Při mém povolání se mi v hlavě honí hodně myšlenek i různorodých pocitů.

Šibřinky ve stacionáři

AKTIVITY stacionáře pro veřejnost - " Člověka to hřeje u srdce"

Nejlepší způsob, jak popsat zážitky klientů a návštěvníků AKTIVIT, je zeptat se přímo jich. Dovoluji si tedy položit pár otázek.

AKTIVITY stacionáře pro veřejnost - "Jak to vidím já."

V našem posledním časopisu Obec Chvalčov oznamuje listopad – prosinec 2015, Denní stacionář nabídl program aktivit na měsíc leden a únor 2016. Po jeho přečtení se vám nabízí možnost účastnit se každé úterý od 9:00 do 11:00 hod příjemného posezení v přátelské KAVÁRNIČCE, nechybí často i něco k zakousnutí. Další program, který zajišťují děvčata pečovatelky nabízí pokaždé něco nového.

Sociální služby poskytujeme také díky finanční podpoře Zlínského kraje. Z programu Zajištění dostupnosti sociálních služeb na území Zlínského kraje pro rok 2017 nám poskytl částku

4 616 200 Kč.Děkujeme.