Den charity na náměstí v Bystřici pod Hostýnem

7.října proběhla na Farmářském jarmarku v Bystřici pod Hostýnem pořádaném SVČ Včelín prezentace  všech středisek charity.

Den otevřených dveří

Dne 27. září proběhl u příležitosti Dne Charity v Denním stacionáři pro seniory Den otevřených dveří.

Den Charity …

Dne 27. září slavíme svátek sv. Vincenta de Paul, zakladatele charitního díla. V ten den mnohé charity otevírají své dveře veřejnosti a snaží se prezentovat svou činnost.

Jaký byl Den Charity v Bystřici pod Hostýnem…

Dne 27. září slavíme svátek sv. Vincenta de Paul, zakladatele charitního díla. V ten den mnohé Charity otevírají své dveře veřejnosti a snaží se prezentovat svou činnost. I naše Charita již v pátek 25. září „pootevřela své dveře“ a dovolila vstoupit lidem dovnitř a připravila pro ně program na náměstí v Bystřici pod Hostýnem.

Charita oslaví svůj Den. Při něm lidem předvede, co všechno dělá

Řada místních organizací a charitních služeb představí při celostátní kampani Den Charity koncem září a začátkem října svoji činnost. V rámci kampaně pořádají diecézní, oblastní a farní Charity dny otevřených dveří, exkurze, výstavky, děkovné bohoslužby i hudební vystoupení. Akce se konají zpravidla kolem svátku sv. Vincence z Pauly (27. září), patrona charitních zařízení.

Můj zážitek na DEN CHARITY.

Chtěla bych se touto cestou podělit o nevšední zážitek, který jsem prožila spolu se svými přáteli ze stacionáře.

Jak jsme slavili Den Charity v Bystřici pod Hostýnem…

Dne 27. září slavíme svátek sv. Vincenta de Paul, zakladatele charitního díla. V ten den mnohé Charity otevírají své dveře veřejnosti a snaží se prezentovat svou činnost. I naše Charita již v pátek 26. září „pootevřela své dveře“ a dovolila vstoupit lidem dovnitř a připravila pro ně program na náměstí v Bystřici pod Hostýnem.

Den Charity zájemcům nabídne poučení i zábavu

Dny otevřených dveří, výstavy a kulturní představení pro dospělé i děti. Taková je letošní nabídka tradiční kampaně Den Charity, která v září proběhne na mnoha místech v celé ČR.

Jak jsme slavili Den Charity

Dne 27.září slavíme svátek sv. Vincenta de Paul, zakladatele charitního díla. V ten den mnohé charity otevírají své dveře veřejnosti a snaží se prezentovat svou činnost. I naše charita „pootevřela své dveře“, dovolila vstoupit lidem dovnitř a připravila pro ně program na náměstí v Bystřici pod Hostýnem. I když jsou rána chladná, všichni jsme byli zvědaví, jaké počasí nás čeká. Na naše překvapení sluníčko se slitovalo, vyhlídlo spoza obláčků a ohromně nás tím potěšilo.

DEN CHARITY v Bystřici pod Hostýnem

Každoročně na svátek sv. Vincence z Paula, patrona charitního díla, pořádá Charita na všech úrovních různé akce, které ji pomáhají prezentovat své dílo. Ne jinak je tomu také letos.

Sociální služby poskytujeme také díky finanční podpoře Zlínského kraje. Z programu Zajištění dostupnosti sociálních služeb na území Zlínského kraje pro rok 2017 nám poskytl částku

4 616 200 Kč.Děkujeme.