Kontejner pro Haiti

volejte na tel. 777 763 781

a domluvíme se na převzetí

Den Charity …

Dne 27. září slavíme svátek sv. Vincenta de Paul, zakladatele charitního díla. V ten den mnohé charity otevírají své dveře veřejnosti a snaží se prezentovat svou činnost.

Jaký byl Den Charity v Bystřici pod Hostýnem…

Dne 27. září slavíme svátek sv. Vincenta de Paul, zakladatele charitního díla. V ten den mnohé Charity otevírají své dveře veřejnosti a snaží se prezentovat svou činnost. I naše Charita již v pátek 25. září „pootevřela své dveře“ a dovolila vstoupit lidem dovnitř a připravila pro ně program na náměstí v Bystřici pod Hostýnem.

Charita oslaví svůj Den. Při něm lidem předvede, co všechno dělá

Řada místních organizací a charitních služeb představí při celostátní kampani Den Charity koncem září a začátkem října svoji činnost. V rámci kampaně pořádají diecézní, oblastní a farní Charity dny otevřených dveří, exkurze, výstavky, děkovné bohoslužby i hudební vystoupení. Akce se konají zpravidla kolem svátku sv. Vincence z Pauly (27. září), patrona charitních zařízení.

Můj zážitek na DEN CHARITY.

Chtěla bych se touto cestou podělit o nevšední zážitek, který jsem prožila spolu se svými přáteli ze stacionáře.

Jak jsme slavili Den Charity v Bystřici pod Hostýnem…

Dne 27. září slavíme svátek sv. Vincenta de Paul, zakladatele charitního díla. V ten den mnohé Charity otevírají své dveře veřejnosti a snaží se prezentovat svou činnost. I naše Charita již v pátek 26. září „pootevřela své dveře“ a dovolila vstoupit lidem dovnitř a připravila pro ně program na náměstí v Bystřici pod Hostýnem.

Den Charity zájemcům nabídne poučení i zábavu

Dny otevřených dveří, výstavy a kulturní představení pro dospělé i děti. Taková je letošní nabídka tradiční kampaně Den Charity, která v září proběhne na mnoha místech v celé ČR.

Jak jsme slavili Den Charity

Dne 27.září slavíme svátek sv. Vincenta de Paul, zakladatele charitního díla. V ten den mnohé charity otevírají své dveře veřejnosti a snaží se prezentovat svou činnost. I naše charita „pootevřela své dveře“, dovolila vstoupit lidem dovnitř a připravila pro ně program na náměstí v Bystřici pod Hostýnem. I když jsou rána chladná, všichni jsme byli zvědaví, jaké počasí nás čeká. Na naše překvapení sluníčko se slitovalo, vyhlídlo spoza obláčků a ohromně nás tím potěšilo.

DEN CHARITY v Bystřici pod Hostýnem

Každoročně na svátek sv. Vincence z Paula, patrona charitního díla, pořádá Charita na všech úrovních různé akce, které ji pomáhají prezentovat své dílo. Ne jinak je tomu také letos.

Den Charity představí široké veřejnosti služby pro lidi v nouzi

Dny otevřených dveří, výstavy a prezentace, hudební vystoupení a divadelní představení pro děti i dospělé, ale také děkovné bohoslužby a další akce pro širokou veřejnost. Taková je nabídka tradiční kampaně Den Charity, která proběhne na mnoha místech v celé ČR.

Sociální služby poskytujeme také díky finanční podpoře Zlínského kraje. Z programu Zajištění dostupnosti sociálních služeb na území Zlínského kraje pro rok 2017 nám poskytl částku

4 616 200 Kč.Děkujeme.