AKTIVITY stacionáře pro veřejnost Chvalčov

„Aktivity“ jsou určeny lidem, kteří nechtějí jen tak sedět doma, ale mají zájem scházet se s vrstevníky, mají zájem si zasportovat s úsměvem úměrně věku a zdravotnímu stavu, mají zájem jezdit na výlety, trávit dopoledne při rukodělných činnostech, besedách, přednáškách, prostě pro ty, kdo chtějí žít aktivně!

Místo: Chvalčov
Termín: 3. 1. 2017 — 30. 6. 2018
Kategorie: Akce pro veřejnost

Program „AKTIVITY“ bude oznámen na měsíc dopředu, aby si každý mohl vybrat aktivitu, o kterou má zájem.

Každé setkání je nezávazné. „AKTIVITY“ můžete finančně podpořit dobrovolným příspěvkem při návštěvě.

„AKTIVITY“ budou probíhat každé úterý od 9. 00 hod. do 11.00 hod. v Denním stacionáři pro seniory ve Chvalčově.

Jak se k nám dostanete?

Ø  Autobusem

v 8. 35 hod.  od zastávky u Alberta – vystoupíte na zastávce Chvalčov Pomník

zpět 11. 48 hod od zastávky Chvalčov Pomník

Ø  Pěšky nebo na kole (areál ZŠ Chvalčov)

Sociální služby poskytujeme také díky finanční podpoře Zlínského kraje.          Z programu Zajištění dostupnosti sociálních služeb na území Zlínského kraje pro rok 2017 nám poskytl částku

Z programu Priority sociálních služeb na území Zlínského kraje pro rok 2017 nám poskytl částku 732 700 Kč. Děkujeme.